Pakketten en tarieven


niet investeren in jezelf om geld te sparen is als de klok stoppen om tijd te sparen

Wij bieden drie pakketen aan. Je kunt kiezen tussen PAKKET 1 (interview training), PAKKET 2 (interview EN rollenspel training) en PAKKET 3 (interview, rollenspel EN capaciteitentest training). Naast de persoonlijke coaching krijg je bij alle pakketen als bonus gratis toegang tot de online oefenomgeving. Hier kun je uitgebreid capaciteitentests oefenen, je hebt toegang tot assessment & sollicitatie videotraining en je kunt het assessmentwijzer e-book downloaden.Schijf je hier direct in voor jouw training

Door op de knop "BOEK NU" te klikken kun je direct een datum en tijd voor jouw training reserveren. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met jou op om alle details door te nemen en de training definitief in te plannen.

Book an appointment with Assessment Training - Breinzaken using Setmore


Vergoeding via jouw WERKGEVER of UWV

Werkgevers geven vaak een tegemoetkoming in de kosten van een opleiding en een training. Sinds 2015 hebben alle werkgevers een scholingsplicht. Je werkgever dient ervoor zorgen dat jij je werk op een goede manier kunt blijven doen. Is scholing belangrijk en nodig om jouw werk goed te blijven doen? Misschien omdat je anders je baan kwijtraakt of anders niet door kunt groeien? Dan moet jouw werkgever vaak je de nodige cursus, training of opleiding aanbieden en betalen. Vraag alvast naar de mogelijkheden bij jouw werkgever. 

 

Werkenden en werkzoekenden kunnen verder vanaf 1 maart 2022 een budget van € 1.000 per jaar aanvragen voor opleiding en ontwikkeling. Deze vergoeding heet STAP-budget. STAP staat voor STimulering ArbeidsmarktPositie. Hiermee wil de overheid mensen helpen, die zich willen ontwikkelen om hun positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Het STAP-budget vervangt de huidige belastingaftrek voor studiekosten bij de inkomstenbelasting. Met het geld uit het STAP-budget kunnen mensen een opleiding, training of cursus volgen. Werkenden en werkzoekenden hebben zo meer kansen om hun baan te houden of om een nieuwe baan te vinden. Bekijk de meest gestelde vragen over de Subsidieregeling STAP-budget of informeer bij de UWV naar de mogelijkheden!


Ja, ik meld mij aan.

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij zullen de volgende werkdag contact met jou opnemen om de details door te spreken en om een training definitief in te plannen. Het inplannen van een training kan over het algemeen op korte termijn. De training vindt bij ons in Amsterdam of Amstelveen op locatie plaats. Een training online (via Zoom) is tevens een optie. In overleg kan de training ook bij jou in de buurt gepland worden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

 

Heb je een andere vraag? Wij vertellen graag over de verschillende pakketten en hoe wij te werk gaan. 


contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


let`s talk

Email: office@breinzaken.com

Telefoon: 06 14276870