niet investeren in jezelf om geld te sparen is als de klok stoppen om tijd te sparen


Pakketten en tarieven

Wij bieden twee pakketen aan. Je kunt kiezen tussen een interview training en een interview EN rollenspel training. Aangezien het psychologisch interview een vast onderdeel van het assessment is en het rollenspel niet, bieden wij deze twee varianten aan. Bij beide pakketen krijg je gratis toegang tot de online oefen capaciteitentest omgeving. Hier kun je uitgebreid oefenen en je volledig voorbereiden op jouw capaciteitentest. 


Schijf je hier direct in voor jouw training

Book an appointment with Vedran Delic using Setmore

Door op de knop "Book now" te klikken kun je direct een datum en tijd voor jouw training reserveren. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met jou op om alle detail door te nemen en de training definitief in te plannen. Om een training te reserveren hoef je geen account aan te maken. Bij het reserveren kun jij ook op "skip login process" klikken om door te gaan met jouw reservering. Vergoeding via jouw WERKGEVER of UWV

Werkgevers geven vaak een tegemoetkoming in de kosten van een opleiding en een training. Sinds 2015 hebben alle werkgevers een scholingsplicht. Je werkgever dient ervoor zorgen dat jij je werk op een goede manier kunt blijven doen. Is scholing belangrijk en nodig om jouw werk goed te blijven doen? Misschien omdat je anders je baan kwijtraakt of anders niet door kunt groeien? Dan moet jouw werkgever vaak je de nodige cursus, training of opleiding aanbieden en betalen. Vraag alvast naar de mogelijkheden bij jouw werkgever. 

 

Werkenden en werkzoekenden kunnen verder vanaf 1 maart 2022 een budget van € 1.000 per jaar aanvragen voor opleiding en ontwikkeling. Deze vergoeding heet STAP-budget. STAP staat voor STimulering ArbeidsmarktPositie. Hiermee wil de overheid mensen helpen, die zich willen ontwikkelen om hun positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Het STAP-budget vervangt de huidige belastingaftrek voor studiekosten bij de inkomstenbelasting. Met het geld uit het STAP-budget kunnen mensen een opleiding, training of cursus volgen. Werkenden en werkzoekenden hebben zo meer kansen om hun baan te houden of om een nieuwe baan te vinden. Bekijk de meest gestelde vragen over de Subsidieregeling STAP-budget voor meer informatie.

 

Informeer bij de UWV naar de mogelijkheden!


Ja, ik meld mij aan.

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij zullen de volgende werkdag contact met jou opnemen om de details door te spreken en om een training definitief in te plannen. Het inplannen van een training kan over het algemeen op korte termijn. De training vindt bij ons in Amsterdam op locatie plaats. Een training online (via Zoom) is tevens een optie. In overleg kan de training ook bij jou in de buurt gepland worden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

 

Heb je een andere vraag? Wij vertellen graag over de verschillende pakketten en hoe wij te werk gaan. 


contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


let`s talk

Email: office@breinzaken.com

Telefoon: 06 14276870