hulp bij assessmentsPERSOONLIJK ERVAREN EN OEFENEN IS DE SLEUTEL NAAR SUCCES

Psychologisch interview, rollenspel en capaciteitentest oefenen.

Meer controle en zelfvertrouwen en minder stress.

Leer alle ins en outs & do`s en don`ts van assessment.

Haal het maximale resultaat uit jouw assessment.

Echt oefenen en ervaren. Geen standaard (YouTube) video`s.

Laat de beste versie van jezelf tijdens een assessment zien. Wat houdt de assessment training van Breinzaken in?

Breinzaken biedt jou de kans om je volledig voor te bereiden op jouw assessment zodat jij de baan krijgt die jij wilt! Naast het trainen van de online capaciteitentesten, wordt je voorbereid op een psychologisch interview en een rollenspel. In de training die wij aanbieden wordt uitgebreid geoefend met het psychologisch interview en rollenspellen en krijg je persoonlijke coaching. Echt oefenen en ervaren dus! Dat is wezenlijk anders dan je voorbereiden door gestandaardiseerde (YouTube) video`s te bekijken of je in te lezen op het internet. Deelnemers die door ons gecoacht zijn scoren significant hoger tijdens het assessment dan kandidaten zonder onze voorbereiding. 

 

Op het internet zijn oefenopgaven en video`s te vinden van zeer wisselende kwaliteit maar wat voornamelijk ontbreekt is een persoonlijke aanpak. Wat ons uniek maakt is dat wij persoonlijke coaching door assessment psychologen aanbieden. Door onze persoonlijke werkwijze helpen wij sollicitanten om het maximale resultaat uit hun assessment te halen. Wij laten jou een assessment ervaren zodat je echt merkt hoe je op een situatie reageert.

Wij bieden twee verschillende pakketten aan waaruit je kunt kiezen. Voor welk pakket je ook kiest, je wordt tijdens onze trainingen uitgedaagd om het beste van jezelf te laten zien. Je maakt kennis met de systematiek, ins en outs en de valkuilen van assessment. Je wordt gecoacht en je krijgt feedback en tips over je handelen die je direct kunt toepassen. Ons doel is om jou  meer controle en zelfvertrouwen te geven over jouw assessment zodat je dit met minder stress tegemoet gaat en je de kans op jouw (droom)baan vergroot. 


Voor wie is de assessment training geschikt?

Voor iedereen die een assessment gaat doen: alle functies, niveaus en branches. 

Voor sollicitanten die (veel) spanning ervaren tijdens een assessment; angst om te falen en angst voor een negatieve beoordeling.

Voorbereiding op gesprekken met o.a.: selectiecommissie, de aanstaande manager, recruiter, psycholoog of p&o-adviseur. 

Ideale voorbereiding voor mensen die door willen stromen naar een andere functie of mensen die "op hun eigen functie moeten solliciteren".


Welke assessment onderdelen?

Tijdens de assessment training gaan wij jou uitgebreid voorbereiden en coachen op de assessment onderdelen psychologisch  interview en/ of het rollenspel. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om online de capaciteitentest uitgebreid te oefenen. Klik hieronder voor meer informatie over de assessment onderdelen.


Door wie wordt de assessment training gegeven?

De assessment training wordt altijd door een ervaren assessment psycholoog gegeven. Wij hebben een jarenlange ervaring binnen het assessment vak. Wij zijn professionals die alle ins en outs van assessments weten. Onze psychologen hebben inmiddels duizenden sollicitanten geïnterviewd, beoordeeld, gecoacht en voorbereidt op een assessment. De meeste van onze trainers hebben voor de Politie, Dienst Justitiële Inrichtingen, Belastingdienst, LTP, Human Company en verschillende andere assessmentbureaus gewerkt. 


Waar wordt de assessment training gegeven?

De training vindt bij ons in Amsterdam of in Amstelveen op locatie plaats. Een training online (via Zoom) is tevens een optie. In overleg kan de training, tegen een meerprijs, ook bij jou in de buurt gepland worden.


Pakketten en tarieven

Klik op de onderstaande button om onze pakketten en tarieven te bekijken. 


 “Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.”

Confucius, Chinees filosoof 


Heb je een vraag?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.