Pakketen en tarieven


Directeur zei tegen HR-Manager: 'Wat als we investeren in onze mensen en ze gaan daarna weg?' HR-manager: Wat als we het niet doen en ze blijven?'


Voor organisaties hebben wij speciaal drie verschillende pakketten ontwikkeld. Wij bieden privé en small group trainingen aan. Bij de privé trainingen wordt er meer doelgericht gewerkt rond het assessment van de kandidaat en richt de trainer psycholoog zich volledig op zijn/haar proces. Aangezien organisaties ook vacatures met meerdere FTE`s plaatsen waar een groot aantal sollicitanten op afkomt bieden wij ook groepstrainingen aan. Bij deze small group trainingen worden de kandidaten die voor dezelfde functie hebben gesolliciteerd in groepsverband getraind. Het voordeel van onze groepstrainingen is dat de deelnemers van elkaar leren en onderling feedback krijgen. Daarnaast kunnen de deelnemers zien hoe een ander bepaalde zaken ervaart of aanpakt. Voor welke pakket je ook kiest in alle varianten wordt de kandidaat persoonlijk gecoacht en volledig voorbereidt op het assessment.

VERGOEDING VIA UWV? 

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 ook een budget van € 1.000 per jaar aanvragen voor opleiding en ontwikkeling. Deze vergoeding heet STAP-budget. STAP staat voor STimulering ArbeidsmarktPositie. Hiermee wil de overheid mensen helpen, die zich willen ontwikkelen om hun positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Het STAP-budget vervangt de huidige belastingaftrek voor studiekosten bij de inkomstenbelasting. Met het geld uit het STAP-budget kunnen mensen een opleiding, training of cursus volgen.  Werkenden en werkzoekenden hebben zo meer kansen om hun baan te houden of om een nieuwe baan te vinden. Bekijk de meest gestelde vragen over de Subsidieregeling STAP-budget voor meer informatie.


Ja, ik meld mij aan.

Wil je een training boeken voor jouw (toekomstige) medewerkers neem dan contact met ons op. Bel ons of laat hieronder jouw gegevens achter en wij zullen uiterlijk de volgende werkdag contact met jou opnemen om alle details door te spreken. Het inplannen van een training kan over het algemeen op korte termijn. De privé trainingen vinden bij ons in Amsterdam of in Amstelveen op locatie plaats. Een training online (via Zoom) is tevens een optie. In overleg kan de training ook incompany gepland worden.

 

Heb je een andere vraag? Wij vertellen graag over de verschillende pakketten en hoe wij te werk gaan. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.