assessment training en coachingpersoonlijk ervaren en oefenen is de sleutel naar succes


Assessment training voor jouw (nieuwe) medewerkers. 

Breinzaken biedt jou de kans om jouw (nieuwe) medewerkers voor te bereiden op hun assessment. De deelnemers worden tijdens onze assessment training voorbereidt op een cognitieve capaciteitentest, een psychologisch interview en een rollenspel. In de training wordt uitgebreid geoefend en deelnemers krijgen persoonlijke coaching. Echt oefenen en ervaren dus! Dat is wezenlijk anders dan je voor te bereiden door gestandaardiseerde (YouTube) video`s te bekijken of je in te lezen op het internet. 

 

Wat de deelnemers leren is de vaardigheid om de assessment testen inhoudelijk goed af te leggen, zodat hun prestaties een betere weergave zijn van hun daadwerkelijke vaardigheden. Zou de ene kandidaat meer ervaring met assessments hebben dan de ander, en daardoor in het voordeel zijn, door deze voorbereiding verdwijnt dat verschil. Jij als organisatie hoeft minder potentieel geschikte kandidaten af te wijzen en je kunt kandidaten eerlijker vergelijken. 


Een aantal reden waarom voor onze assessment training te kiezen:

Bespaar tijd én werving- en selectiekosten door direct de juiste medewerkers aan te stellen.

Voorkom ONNODIG uitval tijdens het selectietraject.

Laat de potentiele medewerkers optimaal presteren zodat zij niet onnodig afgewezen worden vanwege testspanning of door de onbekendheid met assessmenttesten.

Geef kandidaten met een minder budget of kandidaten zonder assessment ervaring een eerlijke kans om zich goed voor te bereiden op hun assessment.

Meet de ware vaardigheden en capaciteiten van de kandidaten.

Help medewerkers die door een reorganisatie hun baan zijn kwijt geraakt sneller aan een nieuwe baan. 


DEELNEMERS DIE DOOR ONS GECOACHT ZIJN SCOREN SIGNIFICANT HOGER TIJDENS HET ASSESSMENT DAN KANDIDATEN ZONDER ONZE VOORBEREIDING.


Voor wie is de assessment training geschikt?

Voor iedereen die een assessment gaat doen: alle functies, niveaus en branches. 

Voor kandidaten die (veel) spanning ervaren tijdens een assessment; angst om te falen en angst voor een negatieve beoordeling.

Voorbereiding op gesprekken met o.a.: selectiecommissie, de aanstaande manager, recruiter, psycholoog of p&o-adviseur. 

Ideale voorbereiding voor mensen die door willen stromen naar een andere functie of mensen die 'op hun eigen functie moeten solliciteren'.


Welke assessment onderdelen?

Tijdens de assessment training gaan wij de kandidaten uitgebreid voorbereiden en coachen op de assessment onderdelen psychologisch interview en/ of het rollenspel. Daarnaast krijgen de kandidaten de mogelijkheid om online de capaciteitentest uitgebreid te oefenen. Klik hieronder voor meer informatie over de assessment onderdelen.


Door wie wordt de assessment training gegeven?

De assessment training wordt altijd door een ervaren assessment psycholoog gegeven. Wij hebben een jarenlange ervaring binnen het assessment vak. Wij zijn professionals die alle ins en outs van assessments weten. Onze psychologen hebben inmiddels duizenden sollicitanten geïnterviewd, beoordeeld, gecoacht en voorbereidt op een assessment. De meeste van onze trainers hebben voor de Politie, Dienst Justitiële Inrichtingen, Belastingdienst, LTP, Human Company en verschillende andere assessmentbureaus gewerkt. 


Waar wordt de assessment training gegeven?

De training vindt bij ons in Amsterdam of in Amstelveen op locatie plaats. Een training online (via Zoom) is tevens een optie. In overleg kan de training ook incompany gepland worden.


Pakketten en tarieven

Klik op de onderstaande button om onze pakketten en tarieven te bekijken. 


 “Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.”

Confucius, Chinees filosoof 


Heb je een vraag?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.