BREINZAKEN PLAATST MENSEN IN HUN KRACHT!


Met passie werken wij aan jouw leerproces. Je krijgt inzicht in jezelf en leert effectief gedrag aan. Dit gebeurt binnen een veilige leeromgeving, waar gelachen wordt en indien nodig ook een spiegel wordt voorgehouden. 

 

Breinzaken biedt assessment trainingen, individuele coaching en psychologische behandelingen aan. Wij zijn een netwerkorganisatie die samenwerkt met verschillende partners (o.a. Assessment-training.com, Mind4Mind psychologen en FlexAssessment) en die put uit een poule van psychologen, coaches, trainers en trainingsacteurs. Hiermee kunnen wij zowel kleine als grotere opdrachten aan. De meest geschikte professionals worden aan jouw opdracht gekoppeld. OprICHTER

Mijn naam is Vedran Delic MSc. en ik ben de oprichter van Breinzaken. Ik heb altijd veel interesse gehad in de werking van het brein en menselijk gedrag. Mijn drive om anderen te helpen en mensen in hun kracht te zetten heeft mij doen besluiten om eind 2017 Breinzaken op te richten. Het idee om kandidaten op een assessment voor te bereiden is veel eerder ontstaan. Dit was toen ik ooit zelf een assessment moest doen en ik bij gebrek aan goede voorbereidingsmogelijkheden onnodig onder de maat had gescoord. Mijn wens was om een voorbereidingsprogramma te ontwikkelen waarbij kandidaten een eerlijke kans krijgen om zich goed op hun assessment voor te bereiden. Dit heeft geresulteerd dat ik samen met een aantal vak professionals het huidige trainingsprogramma heb ontwikkeld.  

 

Ik heb psychologie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en ik heb veel ervaring opgedaan met het coachen, begeleiden en trainen van mensen. Zo heb ik bijna 10 jaar bij de Politie als psycholoog gewerkt en ik heb veel ervaring opgedaan binnen zowel profit als non-profit organisaties. Ik heb gedurende mijn carrière een paar duizend kandidaten geïnterviewd, beoordeeld én voorbereidt op hun assessment. Zo ben ik bij de Politie de grondlegger geweest van het succesvolle selectie voorbereidingsprogramma waar meer dan 6.000 kandidaten aan mee gedaan hebben. Naast mijn ervaring met assessments bij, o.a. bij de Belastingdienst, Dienst Justitiële Inrichtingen, Politie, Douane, Brandweer en commerciële bureaus zoals LTP, werk ik met klanten die stressklachten of een burn-out hebben. Tevens coach en behandel ik mensen die vastlopen in hun bestaan. Mijn coaching vraagstukken liggen voornamelijk in de begeleiding en coaching op het gebied van personal coaching, stressreductie en bij burn-out. 


onze kernwaarden

RESPECT

OPRECHTHEID

OPTIMISME

GROEI

team

Vedran verzorgt samen met een vaste kern van professionals de meeste trainingen en coaching. Onze mensen zijn allen WO geschoold en zij staan geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Er wordt per vraag of opdrachtgever bepaald welke juiste professionals worden ingezet. Wij als bureau volgen dezelfde en uniforme trainingsmethodes.

onze missie

Het vergroten van het eigen vermogen van mensen!

Bij Breinzaken zorgen wij ervoor dat mensen weerbaar en met zelfvertrouwen goed tot hun recht komen.

 LET`S TALK

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.