persoonlijk ervaren en oefenen is de sleutel naar succes


Psychologisch interview, rollenspel en capaciteitentest oefenen.

Meer controle, minder stress en meer zelfvertrouwen.

Leer alle ins en outs & do`s en don`ts van het assessment.

Haal het maximale resultaat uit jouw assessment.

Echt oefenen en ervaren. Geen standaard (YouTube) video`s.

Laat de beste versie van je zelf tijdens een assessment zien. Wat houdt de assessment training van Breinzaken in?

Breinzaken biedt jou de kans om je volledig voor te bereiden op jouw assessment. Wij bieden jou de mogelijkheid om naast de online capaciteitentesten, het psychologisch interview en het rollenspel persoonlijk te oefenen. In de training die wij aanbieden wordt uitgebreid geoefend met het psychologisch interview en rollenspellen. Echt oefenen en ervaren dus! Dit is wezenlijk anders dan je voor te bereiden door gestandaardiseerde (YouTube) video`s te bekijken of door je in te lezen op het internet.

 

Op het internet zijn oefenopgaven en video`s te vinden die vaak ontwikkeld zijn door mensen zonder enige ervaring binnen het assessment vak. Wat voornamelijk ontbreekt is een persoonlijke aanpak. Wat ons uniek maakt is dat wij persoonlijke coaching door assessment psychologen aanbieden. Door onze persoonlijke werkwijze helpen wij sollicitanten om het maximale resultaat uit hun sollicitatie en assessment te halen. Door zelf te ervaren weet je pas hoe je op een situatie reageert.

 

Wij bieden twee verschillende pakketten aan waaruit je kunt kiezen. Voor welke pakket je ook kiest, je wordt tijdens onze trainingen uitgedaagd om de beste van je zelf te laten zien. Je wordt gecoacht en je krijgt feedback en tips over je handelen zodat je deze direct kunt toepassen. Je maakt verder kennis met de systematiek, ins en outs en de valkuilen van assessments. Ons doel is om jou zo goed mogelijk op jouw assessment voor te bereiden zodat jij met meer controle en zelfvertrouwen en minder stress jouw assessment gaat doen. Wij helpen jou dan ook graag om jouw (droom)baan te realiseren. 


Voor wie is de assessment training geschikt? 

 Voor iedereen die een assessment gaat doen. 

 Voor alle functies, niveaus en branches. 

 Voor sollicitanten die (veel) spanning ervaren tijdens een interview en/ of een rollenspel. 

 Voor iedereen die weinig tot geen ervaring heeft met assessments. 

 Voor sollicitanten met negatieve ervaringen met solliciteren; angst om af te gaan en angst voor een negatieve beoordeling.

 Voor de voorbereiding op uiteenlopende gesprekken met onder andere: selectiecommissie, de aanstaande manager,

      recruiter, psycholoog of p&o-functionaris. 


Welke assessment onderdelen?

Tijdens de assessment training gaan wij jou uitgebreid voorbereiden en coachen op de assessment onderdelen psychologisch  interview en/ of het rollenspel. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om online de capaciteitentest uitgebreid te oefenen. Klik hieronder voor meer informatie over de assessment onderdelen.


Door wie wordt de assessment training gegeven?

De assessment training wordt altijd door een ervaren assessment psycholoog gegeven. Wij hebben een jarenlange ervaring binnen het assessment vak. Wij zijn professionals die alle ins en outs van assessments weten. Onze psychologen hebben inmiddels duizenden sollicitanten geïnterviewd, beoordeeld, gecoacht en voorbereidt op een assessment. De meeste van onze trainers hebben voor de Politie, Dienst Justitiële Inrichtingen, Belastingdienst, LTP, Human Company en verschillende andere assessmentbureaus gewerkt. Wij weten dus waar wij het over hebben!


Waar wordt de assessment training gegeven?

De training vindt bij ons in Amsterdam of Amstelveen op locatie plaats. Een training online (via Zoom) is tevens een optie. In overleg kan de training, tegen een meerprijs, ook jou in de buurt of in incompany gepland worden.


Pakketten en tarieven

Klik op de onderstaande button om onze pakketten en tarieven te bekijken. 


 “Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.”

Confucius, Chinees filosoof 


Heb je een vraag?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Contactinformatie

Email: office@breinzaken.com

Telefoon: 06 14276870