BREINZAKEN PLAATST MENSEN IN HUN KRACHT!


Met passie werken wij aan jouw leerproces. Je krijgt inzicht in jezelf en leeft effectief gedrag aan. Dit gebeurt binnen een veilige leeromgeving, waar gelachen wordt en indien nodig ook een spiegel wordt voorgehouden. 

 

Breinzaken biedt assessment trainingen, individuele coaching en psychologische behandelingen (onder supervisie) aan. Wij zijn een netwerkorganisatie die samenwerkt met verschillende partners en die put uit een poule van psychologen, coaches, trainers en trainingsacteurs. Hiermee kunnen wij zowel kleine als grotere opdrachten aan. De meest geschikte professionals worden aan jouw opdracht gekoppeld. founder

De oprichter van Breinzaken is Vedran Delić MSc. Hij heeft altijd veel interesse gehad in de werking van de brein en menselijk gedrag. Zijn drive om anderen te helpen en mensen in hun kracht te zetten heeft Vedran doen besluiten om eind 2017 Breinzaken op te richten. Vedran is universitair geschoold en hij heeft veel ervaring opgedaan met het coachen, begeleiden en trainen van mensen. 

 

Vedran heeft psychologie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en hij heeft ervaring opgedaan binnen verschillende sectoren. Zo heeft hij bijna 10 jaar bij de Politie als psycholoog gewerkt en hij heeft veel ervaring opgedaan binnen zowel profit als non-profit organisaties. Vedran heeft gedurende zijn carrière een paar duizend kandidaten geïnterviewd, beoordeeld én voorbereidt op hun assessment. Zo is hij bij de Politie de grondlegger geweest van de succesvolle selectie voorbereidingsprogramma waar meer dan 6.000 kandidaten aan mee gedaan hebben. Naast zijn ervaring met assessments bij, o.a. bij de Belastingdienst, Dienst Justitiële Inrichtingen, Politie, Douane, Brandweer en commerciële bureau`s zoals de LTP, werkt Vedran met klanten die stressklachten of een burn-out hebben. Tevens coacht en behandelt hij mensen die vastlopen in hun bestaan. Zijn coaching vraagstukken liggen voornamelijk in de begeleiding en coaching op het gebied van personal coaching, stressreductie en bij burn-out.


onze kernwaarden

RESPECT

OPRECHTHEID

OPTIMISME

GROEI

team

Vedran verzorgt samen met een vaste kern van professionals de meeste trainingen en coaching. Onze mensen zijn allen minimaal WO geschoold en zij staan geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Wanneer een bepaalde vraag of opdrachtgever dat nodig heeft, dan worden de juiste professionals ingezet. Allen volgen wij dezelfde uniforme trainingsmethodes.

onze missie

Het vergroten van het eigen vermogen van mensen!

Bij Breinzaken zorgen wij ervoor dat mensen weerbaar en met zelfvertrouwen goed tot hun recht komen.